< 2022-2023 >

A PMKSZ Elnöke elfogadta a Versenybizottság, a 2022/2023. évi Pest megyei felnőttbajnokságokra vonatkozó Versenykiírás alábbiakkal történő kiegészítését: „11.9. A Pest megyei I. és II. osztályú felnőttbajnokságokban a játékvezetőknek és versenybíróknak semmilyen „VAR, VIR, VR, telefonos/videókamerás felvételek” használatára nincs lehetőségük sem eredménykorrekció, sem kizárás/nem kizárás, sem utolsó 30 másodpercben történtek vizsgálatára, sem szabálytalan csere/nem szabálytalan csere, stb. felmerülése esetén sem! Minden előforduló szituáció során a játékvezetőknek/versenybíróknak kell a játéktéren tapasztalt megfigyeléseik, észleléseik, jegyzeteik alapján a döntéseiket meghozniuk!”

A PMKSZ Elnöke elfogadta az Küldetés DSE tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöke – egyeztetve az MKSZ jogászaival – hatósági vizsgálat befejezéséig felfüggeszti Topáné György Annának a PMKSZ Etikai és Fegyelmi Bizottságban betöltött tagi viszonyát.

A PMKSZ Elnöke – a PMKSZ JB elnökének javaslata alapján – megbízza Dáné Ritát a PMKSZ JB tagi feladatok ellátásával. Megbízatása visszavonásig érvényes.

A PMKSZ Elnöke – érdemei elismerése mellett – felmentette Rózsahegyi Brigittát a PMKSZ JB tagi feladatok ellátása alól, aki hosszabb külföldi tartózkodása okán a rá háruló teendőket a jövőben így nem tudja ellátni.

A PMKSZ Elnöke elfogadta az SZKSK Kézilabda Kft. tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöke elfogadta a PMKSZ Versenybizottsága által benyújtott 2022/2023. évi Pest megyei felnőttbajnokságra vonatkozó Versenykiírást, és annak mellékletét, a Mérkőzés Rendezési Előírásokat.