< 2020-2021 >

A PMKSZ Elnöke elfogadta a PMKSZ Versenybizottsága által benyújtott 2021/2022. évi Pest megyei felnőttbajnokságra vonatkozó Versenykiírást, és annak Mellékletét, a Mérkőzés Rendezési Előírásokat.

A PMKSZ Elnöke elfogadta a Hazena SE tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöke a IX. Final24 sikeres lebonyolítása kapcsán, jutalomként, Decathlon-utalványok átadásáról rendelkezett 350 ezer forint összértékben az alábbi személyek részére: Bába Kitti, Bába Magdolna, Bába Sándor, Haskó Tamás, Hargitai Gábor, Nachtmann Brigitta, Németh Kornél, Rédei János. (Az átvételt külön Feljegyzés tanúsítja.)

A PMKSZ Elnökének döntése alapján, a IX. Final24 rendezvényen a zsákbamacska, valamint az egyéb ajándéktárgyak eladásából a PMKSZ pénztárába befolyó összeget (385.400 forint) – a Final24 Szervező Bizottságával egyetértésben – az elmúlt évekhez hasonlóan a Szövetség jótékony célra fordítja. Az így összegyűjt pénzből a Dunaharaszti Család- és Gyermekjóléti Szolgálat által megjelölt szabadidős eszközöket vásárol.

A PMKSZ Elnöke – a PMKSZ JB javaslatára – meghatározza a 2021. évi játékvezetői/versenybírói tagdíj összegét, mely 11.500 (tizenegyezer-ötszáz) forint, befizetési határideje: 2021. április 21.

A PMKSZ Elnöke elfogadta a PMKSZ Versenybizottsága által benyújtott, – tekintettel a tomboló koronavírus-járványra – a 2020/2021. évi Pest megyei felnőttbajnoksággal kapcsolatos, a játéknapokra és a rájátszások lebonyolítására vonatkozó ismételt módosításokat.

A PMKSZ Elnöke megbízta Bába Sándort az elnöki, Hargitai Gábort, Nachtmann Brigittát, Németh Kornélt, Rédei Jánost, Haskó Tamást, Kulcsár Ferencet és Vitányi Attilát a Final24 Szervező Bizottságában a tagi feladatok ellátásával. Megbízatásaik 2021. június 20-áig érvényesek.

A PMKSZ Elnöke elfogadta a Fogócska SE tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöke elfogadta a Csepel-Szigeti Fogyatékosok Sportegyesület tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöke elfogadta a Fót Sportegyesület tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöke elfogadta a Pátyi Sportegyesület tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöke jóváhagyta a PMKSZ operatív vezetőjének azon beterjesztését, mely a 2020/2021. évi Pest megyei bajnokságokban szereplő egyesületek részére egészségmegőrzés céljából adományozott textilmaszkokra, valamint C-D vitaminnal ellátott tablettákra vonatkozott.

A PMKSZ Elnöke elfogadta a PMKSZ Versenybizottsága által benyújtott, – tekintettel a tomboló koronavírus-járványra – a 2020/2021. évi Pest megyei felnőttbajnoksággal kapcsolatos, a játéknapokra és a rájátszások lebonyolítására vonatkozó módosításokat.

A Pest Megyei Kézilabda Szövetség Fegyelmi Bizottságának Fegyelmi Tanácsa András-Pap Nikolett (68 409) Dunavarsányi TE játékossal szemben indult fegyelmi eljárásban 2021. május 25-én megtartott tárgyalás alapján meghozta az alábbi h a t á r o z a t o t. A Fegyelmi Bizottság a Magyar Kézilabda Szövetség Fegyelmi Szabályzata 67. § (1) bekezdés c) pontja alapján az eljárást megszünteti.

A Pest Megyei Kézilabda Szövetség Fegyelmi Tanácsa Kamarás Zoltán (88001) Mogyoród KSK játékossal szemben indult fegyelmi eljárásban 2021. április 20-án megtartott tárgyalás alapján meghozta az alábbih a t á r o z a t o t. A Fegyelmi Tanács megállapította, hogy eljárás alá vont a Magyar Kézilabda Szövetség Fegyelmi Szabályzata 12. §-ába, ezen belül A Kézilabdázás Játékszabályai 8:5 b.) pontjába ütköző (egészséget veszélyeztető, szándékos vagy rosszindulatú/alattomos akció, ami teljesen játékidegen) fegyelmi vétséget követett el, ezért őt a sportról szóló 2004. évi I. törvény, továbbá a Sportfegyelmi felelősségről szóló 39/2004./III.12./ Korm. rendelet és az ezek alapján kiadott Magyar Kézilabda Szövetség Fegyelmi Szabályzata 12. § (2) bekezdés alapján fegyelmi büntetésként, 2021. május 24-ig tartó eltiltással sújtja.

A Pest Megyei Kézilabda Szövetség Fegyelmi Tanácsa Savon Jose (4875) Gyáli BSK játékossal szemben indult fegyelmi eljárásban 2021. április 20-án megtartott tárgyalás alapján meghozta az alábbi h a t á r o z a t o t. A Fegyelmi Tanács megállapította, hogy eljárás alá vont a Magyar Kézilabda Szövetség Fegyelmi Szabályzata 12. §-ába, ezen belül A Kézilabdázás Játékszabályai 8:5 b.) pontjába ütköző (egészséget veszélyeztető, szándékos vagy rosszindulatú/alattomos akció, ami teljesen játékidegen) fegyelmi vétséget követett el, ezért őt a sportról szóló 2004. évi I. törvény, továbbá a Sportfegyelmi felelősségről szóló 39/2004./III.12./ Korm. rendelet és az ezek alapján kiadott Magyar Kézilabda Szövetség Fegyelmi Szabályzata 12. § (2) bekezdés alapján fegyelmi büntetésként, 2021. május 17-ig tartó eltiltással sújtja.

A Pest Megyei Kézilabda Szövetség Fegyelmi Tanácsa Merse Szilvia (48131) Csömöri SSZN KFT. játékossal szemben indult fegyelmi eljárásban 2021. február 17-én megtartott tárgyalás alapján meghozta az alábbi h a t á r o z a t o t. A Fegyelmi Tanács megállapította, hogy eljárás alá vont a Magyar Kézilabda Szövetség Fegyelmi Szabályzata 12. §-ába, ezen belül A Kézilabdázás Játékszabályai 8:10 pontjába ütköző (bármely személy sértegetése vagy fenyegetése szóbeli vagy nem szóbeli módon) fegyelmi vétséget követett el, ezért őt a sportról szóló 2004. évi I. törvény, továbbá a Sportfegyelmi felelősségről szóló 39/2004./III.12./ Korm. rendelet és az ezek alapján kiadott Magyar Kézilabda Szövetség Fegyelmi Szabályzata 12. § alapján 2021. február 22-ig tartó eltiltással sújtja.

A Pest Megyei Kézilabda Szövetség Fegyelmi Tanácsa Ujpál István József (45983) Üllői VKSK játékossal szemben indult fegyelmi eljárásban 2020. december 1-jén megtartott tárgyalás alapján meghozta az alábbi h a t á r o z a t o t. A Fegyelmi Tanács megállapította, hogy eljárás alá vont a Magyar Kézilabda Szövetség Fegyelmi Szabályzata 12. §-ába, ezen belül A Kézilabdázás Játékszabályai 8:10 pontjába ütköző (bármely személy sértegetése vagy fenyegetése szóbeli vagy nem szóbeli módon) fegyelmi vétséget követett el, ezért őt a sportról szóló 2004. évi I. törvény, továbbá a Sportfegyelmi felelősségről szóló 39/2004./III.12./ Korm. rendelet és az ezek alapján kiadott Magyar Kézilabda Szövetség Fegyelmi Szabályzata 12. § 1 mérkőzésre szóló, eltiltással sújtja azzal, hogy büntetését a Fegyelmi Szabályzat 17. § (1) bekezdés alkalmazásával 2021. január 17-ig tartó próbaidőre felfüggeszti.

A Pest Megyei Kézilabda Szövetség Fegyelmi Tanácsa Horváth Csaba (14860) Rákosmenti KSK játékossal szemben indult fegyelmi eljárásban 2020. december 1-jén megtartott tárgyalás alapján meghozta az alábbi h a t á r o z a t o t. A Fegyelmi Tanács megállapította, hogy eljárás alá vont a Magyar Kézilabda Szövetség Fegyelmi Szabályzata 12. §-ába, ezen belül A Kézilabdázás Játékszabályai 8:10 pontjába ütköző (bármely személy sértegetése vagy fenyegetése szóbeli vagy nem szóbeli módon) fegyelmi vétséget követett el, ezért őt a sportról szóló 2004. évi I. törvény, továbbá a Sportfegyelmi felelősségről szóló 39/2004./III.12./ Korm. rendelet és az ezek alapján kiadott Magyar Kézilabda Szövetség Fegyelmi Szabályzata 12. § 2 mérkőzésre szóló, eltiltással sújtja azzal, hogy büntetését a Fegyelmi Szabályzat 17. § (1) bekezdés alkalmazásával 2020. december 14-ig tartó próbaidőre felfüggeszti.

A Pest Megyei Kézilabda Szövetség Fegyelmi Tanácsa Erős Edina (1758) Bugyi SE edzőjével szemben indult fegyelmi eljárásban 2020. október 27-én megtartott tárgyalás alapján meghozta az alábbi h a t á r o z a t o t. A Fegyelmi Tanács megállapította, hogy eljárás alá vont a Magyar Kézilabda Szövetség Fegyelmi Szabályzata 12. §-ába, ezen belül A Kézilabdázás Játékszabályai 8:10 pontjába ütköző (bármely személy sértegetése vagy fenyegetése szóbeli vagy nem szóbeli módon) fegyelmi vétséget követett el, ezért őt a sportról szóló 2004. évi I. törvény, továbbá a Sportfegyelmi felelősségről szóló 39/2004./III.12./ Korm. rendelet és az ezek alapján kiadott Magyar Kézilabda Szövetség Fegyelmi Szabályzata 12. § (2) bekezdés alapján fegyelmi büntetésként 2020.11.15-ig szóló, eltiltással sújtja azzal.

A Pest Megyei Kézilabda Szövetség Fegyelmi Tanácsa Szabó Szabolcs (13632) Szigetszentmiklósi KSK játékossal szemben indult fegyelmi eljárásban 2020. október 6-án megtartott tárgyalás alapján meghozta az alábbi h a t á r o z a t o t. A Fegyelmi Tanács megállapította, hogy eljárás alá vont a Magyar Kézilabda Szövetség Fegyelmi Szabályzata 12. §-ába, ezen belül A Kézilabdázás Játékszabályai 8:10 pontjába ütköző (bármely személy sértegetése vagy fenyegetése szóbeli vagy nem szóbeli módon) fegyelmi vétséget követett el, ezért őt a sportról szóló 2004. évi I. törvény, továbbá a Sportfegyelmi felelősségről szóló 39/2004./III.12./ Korm. rendelet és az ezek alapján kiadott Magyar Kézilabda Szövetség Fegyelmi Szabályzata 12. § (2) bekezdés alapján fegyelmi büntetésként 2 mérkőzésre szóló, eltiltással sújtja azzal, hogy büntetését a Fegyelmi Szabályzat 17. § (1) bekezdés alkalmazásával 2020. október 19-ig tartó próbaidőre felfüggeszti.