< 2020 >

A PMKSZ Elnöke megbízta Bába Sándort az elnöki, Hargitai Gábort, Nachtmann Brigittát, Németh Kornélt, Rédei Jánost, Haskó Tamást, Kulcsár Ferencet és Vitányi Attilát a Final24 Szervező Bizottságában a tagi feladatok ellátásával. Megbízatásaik 2020. május 24-éig érvényesek.

A PMKSZ Elnöke elfogadta a Főnix-Kézilabda Sportszolgáltató Kft. tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöke elfogadta a Treff ’99 Forgalomtechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöke a 2019. évi PMKSZ-irodai munkakörök sikeres ellátása kapcsán, jutalomként, Decathlon- és IKEA-utalványok átadásáról rendelkezett az alábbi személyek részére: Bába Sándor, Hargitai Gábor, Pordán József és Varasdi Zoltán. (Az átvételt külön Feljegyzés tanúsítja.)

A PMKSZ Elnöke elfogadta a VKSE Férfi Kézilabda Kft. tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöke döntése alapján, a VII.Final24 rendezvényen a zsákbamacska, valamint az egyéb ajándéktárgyak eladásából a PMKSZ pénztárába befolyó összeget (261.900 forint – 2019/00048) – a Final24 Szervező Bizottságával egyetértésben – az elmúlt évekhez hasonlóan a Szövetség jótékony célra fordítja. A PMKSZ a befolyt összeget 40.000.- (azaz negyvenezer) forinttal kibővíti, és az így összegyűjt pénzből a csömöri Szociális Alapszolgáltatási Központ által megjelölt helyi családok részére tartósélelmiszer-csomagokat (6 db) vásárol.

A PMKSZ Elnöke elfogadta a PMKSZ Versenybizottsága által benyújtott 2019/2020. évi Pest megyei felnőttbajnokságra vonatkozó Versenykiírást, és annak 1. és 2. számú Mellékletét.

A PMKSZ Elnöke a VII. Final24 sikeres lebonyolítása kapcsán, jutalomként, Decathlon-utalványok átadásáról rendelkezett az alábbi személyek részére: Bába Magdolna, Bába Sándor, Haskó Tamás, Hargitai Gábor, Nachtmann Brigitta, Németh Kornél, Rédei János és Rózsahegyi Brigitta. (Az átvételt külön Feljegyzés tanúsítja.)

A PMKSZ Elnöke elfogadta a Váci Kézilabdázásért Alapítvány tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöke elfogadta a Dabas Régió Utánpótlás Kézilabda Központ Dabas Korlátolt Felelősségű Társaság tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöke megbízta Bába Sándort az elnöki, Hargitai Gábort, Nachtmann Brigittát, Németh Kornélt, Rédei Jánost, Rózsahegyi Brigittát, Haskó Tamást és Válé Flóriánt a Final24 Szervező Bizottságában a tagi feladatok ellátásával. Megbízatásaik 2019. június 2-áig érvényesek.

A PMKSZ Elnöke elfogadta az ATALA Sport Kft. tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöke – a PMKSZ JB javaslatára – meghatározta a 2019. évi játékvezetői/versenybírói tagdíj összegét, mely 11.000 (tizenegyezer) forint, befizetési határideje: 2019. március 14.

A PMKSZ Elnöke – a PMKSZ JB elnökének javaslatára – megbízta Rózsahegyi Brigittát és Pordán Józsefet a Játékvezetői Bizottságban a tagi feladatok ellátásával. Megbízatásaik visszavonásig érvényesek.

A PMKSZ Elnöke elfogadta a „SZABAD A PÁLYA” SE tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöke elfogadta a Veresegyházi Kézilabda Jövőjéért Alapítvány tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú döntéssel elfogadja a PMKSZ elnökének és alelnökének jutalmazási javaslatát a Bajnokok Tornája és a Final24 rendezvények sikeres megrendezése kapcsán.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú döntés mellett elfogadta a PMKSZ új Pénzügyi és Gazdálkodási Szabályzatát.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú döntés mellett elfogadta a 2018/2019. évi PEst megyei felnőttbajnokságokra vonatkozó Versenykiírást.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú döntés mellett úgy határozott, hogy a PMKSZ 2018. július 1-jétől áttér az OTP Bank Nyrt. által működtetett ún. "ebiz" számlázási rendszerre.

A PMKSZ Elnöksége - egy tartózkodás mellett - megválasztotta Kovács Istvánt a PMKSZ alelnökének. Megbízatása visszavonásig érvényes.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú döntés mellett megválasztotta Hargitai Gábort a PMKSZ főtitkárának. Megbízatása visszavonásig érvényes.

A PMKSZ Elnöksége - két tartózkodás mellett - megerősítette Péli Sándort a PMKSZ JB elnöki funkciójában. Megbízatása visszavonásig érvényes.

A PMKSZ Elnöksége - egy tartózkodás mellett - megerősítette Haskó Tamást a PMKSZ SZeV elnöki funkciójában. Megbízatása visszavonásig érvényes.

A PMKSZ Elnöksége - egy tartózkodás mellett - megerősítette dr. Driszku Klaudiát PMKSZ FB elnöki funkciójában. Megbízatása visszavonásig érvényes.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú döntés mellett megerősítette Nachtmann Brigittát a PMKSZ PR, Marketing és Média Bizottság elnöki funkciójában. Megbízatása visszavonásig érvényes.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú döntés mellett megerősítette Pordán Józsefet a PMKSZ IÁB elnöki funkciójában. Megbízatása visszavonásig érvényes.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú döntés mellett megválasztotta Szabó Jánost a PMKSZ Utánpótlás Bizottság elnöki teendőinek ellátására. Megbízatása visszavonásig érvényes.

A PMKSZ Elnöksége elektronikus szavazás útján, egyhangú döntéssel elfogadja a Utánpótlás Akadémia Szentendre Sportegyesület tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöksége elektronikus szavazás útján, egyhangú döntést követően úgy döntött, hogy a befolyt TAO-támogatást - a keretösszeg határáig - arra fordítja, hogy a Pest megyei női és férfi ifjúsági bajnokságban szereplő összes egyesülettől a PMKSZ átvállalja a 2018. januártól-júniusig tartó időszakban a versenyhozzájárulási díjakat mind a 193 mérkőzés vonatkozásában.

A PMKSZ Elnöksége elektronikus szavazás útján, 7 igen és 1 nem szavazat mellett, írásbeli kérelem beadását követően, egyedi elbírálás - megyei társszövetség egyértelmű hibájából meghiúsuló átigazolás okán - alapján engedélyezi Virág Máté (Albertirsa SE) részére felnőtt játékengedély kiadását a férfi megyebajnokságban.

A PMKSZ Elnöksége elektronikus szavazás útján, egyhangú döntést hoz a PMKSZ 2018. évi Közgyűlésének az időpontjáról. A tagegyesületek hivatalos értesítése április hónap elején történik meg.

A PMKSZ Elnöksége elektronikus szavazás útján, egyhangú döntést hoz a 2018. évi PMKSZ Közgyűlés kapcsán a Jelölő Bizottság (Bába Sándor elnök, Horváth Ildikó és Vas Réka tagok) és a Mandátumvizsgáló Bizottság (Berthóty Attila elnök, Éliás Gábor és Varasdi Zoltán tagok) felállításáról és tagjairól.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással döntést hoz a 2018. évi játékvezetői/versenybírói tagdíjakról, melyeknek egységes összege 10.000 forint, fizetési határideje: 2018. április 6-a.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazás mellett döntést hoz a Kovács László Régióban lebonyolítandó úgynevezett Játékprogramok költségmegoszlásáról. A döntés értelmében a PMKSZ a 2017/2018. évi bajnokság minden fordulójában felmerülő rendezési költségét átvállalja az U7, U8 korosztályokban induló egyesületektől.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazás mellett döntést hoz és megbízza Bába Sándort a 2017. évi Final24 elnevezésű rendezvény Szervező Bizottságának a vezetésével. A Bizottság további tagjai: Nachtmann Brigitta, Rózsahegyi Brigitta, Németh Kornél, Rédei János és Szalánczi Milán.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazás mellett - mérlegelve a szóban és írásban beérkezett ajánlatokat - döntést hoz a 2018. évi Final24 helyszínéről. Az idei bajnoki döntőknek Bugyi Nagyközség Sportcsarnoka ad majd otthont.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással (5 igen, 0 nem és 0 tartózkodás mellett) döntést hoz a Domony KSE játékosának, Pauló Jánosnak a PMKSZ FB 1/2018 (I.30.) számú Határozatának megfellebbezése kapcsán, melynek alapján az eredeti Határozatot hatályon kívül helyezi, majd a Domony KSE játékosát 2019. június 30-áig mindennemű sporttevékenységtől eltiltja, büntetését azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

A PMKSZ Elnöksége elektronikus szavazás útján, egyhangú döntéssel elfogadja a Kerepesi VSE tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással elfogadja a PMKSZ főtitkárának a tájékoztatóját a Szövetség aktuális pénzügyi helyzetéről.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással elfogadja a PMKSZ Fellebbviteli Bizottságának a Beszámolóját.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással elfogadja a PMKSZ PR, Marketing és Média Bizottságának a Beszámolóját.

A PMKSZ Elnöksége 6 igen és 1 tartózkodás mellett elfogadja Vas János és Holman Ferenc Régióvezetők Beszámolóját.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással elfogadja a PMKSZ Igazolási, Átigazolási Bizottságának a Beszámolóját.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással elfogadja a PMKSZ Fegyelmi Bizottságának a Beszámolóját.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással elfogadja a PMKSZ Versenybizottságának a Beszámolóját.

A PMKSZ Elnöksége 6 igen és 1 tartózkodás mellett elfogadja a PMKSZ Játékvezetői Bizottságának a Beszámolóját.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazás mellett javaslatot tesz - Pest Megyei Önkormányzata felkérésére - az "Év Legjobb Csapata Díjról" felnőtt és utánpótlás korosztályokban.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazás mellett - a beérkezett árajánlatok alapján - döntött a PMKSZ támogatói részére tartandó évzáró vacsora helyszínéről.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazás és köszönetnyilvánítás mellett, elfogadja Rupp István úr lemondását a PMKSZ Fegyelmi Bizottság elnöki posztjáról, egyúttal megválasztja dr. Driszku-Törös Klaudiát az FB elnökének, Berthóty Attilát alelnökének, Érsek Rékát új tagjának. Megbízatásaik visszavonásig érvényesek.

A PMKSZ Elnöksége elektronikus szavazás útján - 5 igen, 1 nem szavazat mellett - elfogadja a Budaörs Handball II., a Szigetszentmiklósi NKSE II. női, a Budai Farkasok KK II. és Dunaharaszti MTK II. férficsapatok kérelmét a nevezéseikkel kapcsolatosan. A PMKSZ Határozata megjegyzi, ezen gyakorlatot a 2018/2019. évi bajnoki évadtól kezdődően felül kívánja vizsgálni, amelyről tájékoztatni fogja az érintett Pest megyei egyesületeket.

A PMKSZ Elnöksége elektronikus szavazás útján, egyhangú döntéssel elfogadja a Gödöllői KSE kérelmét a női felnőttcsapatuk nevezésével kapcsolatosan.

A PMKSZ Elnöksége elektronikus szavazás útján, egyhangú döntéssel elfogadja a Hurrikán Kézilabda SE tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöksége elektronikus szavazás útján, egyhangú döntéssel elfogadja a Vácrátót KSE tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöksége elektronikus szavazás útján, egyhangú döntéssel elfogadja a PMKSZ elnökének jutalmazási javaslatát a Bajnokok Tornája és a Final24 rendezvények sikeres megrendezése kapcsán.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazás mellett támogatja az MKSZ felé azon női és férficsapatok indulását, melyek a 2016/2017. évi Pest megyei bajnokságokban az 1-3. helyen végeztek, ez ebbéli szándékukat írásos formában is megerősítették a PMKSZ SZeV részére. Szintén az egyhangú szavazás része, hogy azon egyesületek esetleges NB-s osztályokban való indulását nem támogatja, amelyek nem szerepeltek a 2016/2017. évi Pest megyei felnőttbajnokságok egyikében sem.

A PMKSZ Elnöksége 4 igen és 1 tartózkodás mellett - elfogadja a PMKSZ 2017/2018. évi Versenykiírását.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazás mellett elfogadja a Bajnokok Tornájáról és a Final24 elnevezésű rendezvényről szóló szakmai és pénzügyi beszámolót.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú döntéssel elfogadja a Kézilabda Utánpótlás Klub SE tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú döntéssel elfogadja a 2017. évi Országos Edzőtovábbképzés Pest megyei régiós, szigetszentmiklósi rendezvényének pénzügyi sarokszámait, rendezési költségeit.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú döntéssel elfogadja a Piliscsabai Cserkész, Lovas, Kulturális és Szabadidős Sport Egyesület tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú döntéssel elfogadja a Sport Klub Tóalmás tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöksége elektronikus szavazás útján, egyhangú döntéssel elfogadja a Budaörsi Kézilabda Sportegyesület tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással döntést hoz a PMKSZ 2017. évi Beszámoló Közgyűlésének az időpontjáról. A tagegyesületek hivatalos értesítése április hónapban történik meg.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással döntést hoz és kötelezi a PMKSZ JB-t, hogy az évközi elméleti és fizikai játékvezetői vizsgákon sikertelenül teljesítőket az MKSZ JAB által kijelölt pótvizsgaidőpontig semmilyen szintű (megyei, OSB, OGYB) mérkőzésen nem foglalkoztathatja játékvezetőként.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással döntéssel megbízza a főtitkárt a lehetséges TAO-támogatással kapcsolatos tárgyalások lefolytatásával, az Elnökség által megjelölt kritériumok alapján.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással döntést hoz a 2017. évi játékvezetői/versenybírói tagdíjakról, melyeknek egységes összege 10.000 forint, fizetési határideje: 2017. március 31-e.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással - a beérkezett ajánlatok alapján - döntést hoz a 2017. évi Final24 elnevezésű rendezvény kapcsán felmerülő catering-, illetve biztonsági szolgáltatásokról.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással döntést hoz a Játékvezetői Bizottság összetételéről. A Bizottság tagjainak Babicz Gábort, Bakos Albertet, Bába Sándort és Varasdi Zoltánt választják meg. Megbízatásaik visszavonásig érvényesek.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással, 2017. január 24-étől megválasztja Péli Sándort a Játékvezetői Bizottság elnökének. Megbízatása visszavonásig érvényes.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással döntést hoz és megbízza Bába Sándort a 2017. évi Final24 elnevezésű rendezvény Szervező Bizottságának a vezetésével. A Bizottság további tagjai: Nachtmann Brigitta, Rózsahegyi Brigitta, Németh Kornél, Rédei János és Haskó Tamás.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással - a beérkezett ajánlat alapján - döntést hoz a 2017. évi Final24 elnevezésű rendezvény helyszínéről. Az idei bajnoki döntőknek a Vác, Városi Sportcsarnok ad majd otthont.

A PMKSZ Elnöksége 8 (nyolc) igen szavazattal, egyhangú döntéssel II. fokon új Határozatot hozott a Marosi Krisztina (VSK Tököl), a PMKSZ FB 1/2017 (I.5.) számú Határozatával kapcsolatban, melyben az eltiltás határidejének 2017. február 27-ét jelöli meg.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással elfogadja a PMKSZ PR, Marketing és Média Bizottságának a Beszámolóját.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással elfogadja Vas János és Holman Ferenc Régióvezetők Beszámolóját.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással elfogadja a PMKSZ Igazolási, Átigazolási Bizottságának a Beszámolóját.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással elfogadja a PMKSZ Fegyelmi Bizottságának a Beszámolóját.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással elfogadja a PMKSZ Versenybizottságának a Beszámolóját.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással elfogadja a PMKSZ Játékvezetői Bizottságának a Beszámolóját.

A PMKSZ Elnöksége 5 (öt) igen és 2 (kettő) tartózkodás mellett hatályon kívül helyezi a PMKSZ FB 46/2016 (XI.29.) számú Határozatát és a Bizottságot új eljárás lefolytatására kötelezi.

A PMKSZ Elnöksége elektronikus szavazás útján, egyhangú döntéssel elfogadja az Aranyszarvas SE kérelmét, azzal a kiegészítéssel, hogy fizetési határidőnek 2016. december 31-ét jelöli meg.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú döntéssel, az alábbiakban módosítja a 2016/2017. évi Pest megyei Versenykiírás 5.3.3. pontját:

- 26.000 (huszonhatezer) Ft/hazai felnőtt mérkőzés, mely tartalmazza a játékvezetők díjait, útiköltségelszámolását és az ügyviteli díjat
- 18.000 (tizennyolcezer) Ft/hazai juniormérkőzés felnőtt csapatot is indító egyesületeknek, mely tartalmazza a játékvezetők díjait, útiköltség-elszámolását és az ügyviteli díjat
- 22.000 (huszonkettőezer) Ft/hazai juniormérkőzés felnőtt csapatot nem indító egyesületeknek, mely tartalmazza a játékvezetők díjait, útiköltség-elszámolását és az ügyviteli díjat

A PMKSZ Elnöksége elektronikus szavazás útján, egyhangú döntéssel elfogadja a "Helló Gyömrő" tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöksége elektronikus szavazás útján, egyhangú döntéssel, az alábbiakkal egészíti ki a 2016/2017. évi Pest megyei Versenykiírás 5.3.3. pontját:

"Ha az adott bajnoki évad során olyan (adó)törvényi változás vagy MKSZ által jóváhagyott díjemelés lépne életbe, amely befolyásolja a kifizető (PMKSZ) által fizetendő járulékok mértékét és/vagy a játékvezetői/versenybírói díjakat és/vagy az útiköltség-elszámolásokat, ez esetben a PMKSZ Elnökségének jogában áll mindezeket a versenyhozzájárulási díjakban idény közben is érvényesíteni."

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással megválasztja Németh Kornélt a PR-, Marketing és Média Bizottság tagjának. Megbízatása visszavonásig érvényes.

A PMKSZ Elnöksége elektronikus szavazás útján, egyhangú döntéssel elfogadja a 2016/2017. évi Pest megyei Versenykiírás módosítását az alábbiak szerint:
"10.6. Sportfelszerelés:
...A PMKSZ SZeV előírja, hogy a 2016/2017. évi Pest megyei junior- és felnőtt bajnokság mérkőzéseit kötelezően a PMKSZ logójával ellátott Kipsta márkájú labdákkal kell minden esetben lejátszani. Ennek megvalósítása érdekében a PMKSZ minden benevezett csapat - felnőtt és junior - részére 4-4 db Kipsta-labdát biztosít térítésmentesen. ..."

A PMKSZ Elnöksége elektronikus szavazás útján, egyhangú döntéssel elfogadja a Turai TC tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöksége elektronikus szavazás útján, egyhangú döntéssel elfogadja a Kőrösi DSE tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöksége elektronikus szavazás útján, egyhangú szavazással elfogadja a Szervezési és Versenybizottság által benyújtott 2016/2017. évi Pest megyei bajnokságokra vonatkozó Versenykiírást.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú döntéssel elfogadja a Gyáli SBE tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással megválasztja Berthóty Attilát az Etikai és Fegyelmi Bizottság tagjának. Megbízatása visszavonásig érvényes.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással elfogadja a PMKSZ Utánpótlás Bizottságának a Beszámolóját.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással elfogadja a PMKSZ Igazolási és Átigazolási Bizottságának a Beszámolóját.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással elfogadja a PMKSZ Szervezési és Versenybizottságának a Beszámolóját.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással elfogadja a PMKSZ Etikai és Fegyelmi Bizottságának a Beszámolóját.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú döntéssel elfogadja az Újhartyán VSE tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöksége elektronikus szavazás útján, egyhangú döntéssel elfogadja a Isaszeg Bázis Sport Club Egyesület tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöksége elektronikus szavazás útján, egyhangú döntéssel elfogadja a Vác Város Kézilabda Sportjáért Közalapítvány tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöksége elektronikus szavazás útján, egyhangú döntéssel elfogadja a Kyonewaza SE tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással döntést hoz az "Év Pest Megyei Kézilabdaedzője" díj megalapításáról, melyet első ízben a 2016. évi Final24 keretében adja át a PMKSZ. A javaslatokat a mindenkori bizottsági vezetők adják meg, a döntést a PMKSZ Elnöksége hozza meg.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással döntést hoz a 2016. évi játékvezetői/versenybírói tagdíjakról, melyeknek egységes összege 8000 forint, fizetési határideje: 2016. március 16-a.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással elfogadja a 2016. évi Munkatervet.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással döntést hoz a PR-, Marketing és Média Bizottság összetételéről. A Bizottság vezetőjének Nachtmann Brigittát, tagjainak Rózsahegyi Brigittát és Rédei Jánost választják meg. Megbízatásaik visszavonásig érvényesek.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással döntést hoz és megbízza Bába Sándort a 2016. évi Final24 elnevezésű rendezvény Szervező Bizottságának a vezetésével. A Bizottság további tagjai: Nachtmann Brigitta, Rédei János és Haskó Tamás.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással - a beérkezett ajánlatok alapján - döntést hoz a 2016. évi Final24 elnevezésű rendezvény helyszínéről. Az idei bajnoki döntőknek a Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand ad majd otthont.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással döntést hoz a PR-, Marketing-, Média Bizottság - az SZMSZ szerinti ajánlás alapján - megalakításáról, melynek megszervezésével és a tagok kiválasztásával Nachtmann Brigittát bízza meg. Mindennek a határidejeként a következő, januári elnökségi ülést jelöli meg.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással elfogadja a PMKSZ Utánpótlás Bizottságának a Beszámolóját.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással elfogadja a PMKSZ Igazolási és Átigazolási Bizottságának a Beszámolóját.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással elfogadja a PMKSZ Szervezési és Versenybizottságának a Beszámolóját.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással elfogadja a PMKSZ Etikai és Fegyelmi Bizottságának a Beszámolóját.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással elfogadja a PMKSZ Játékvezetői Bizottságának a Beszámolóját.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú, elektronikus szavazás útján elfogadja a Diósdi DSE tagfelvételi kérelmét.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú, elektronikus szavazás útján elutasítja a Dömsödi USE és a Domony KSE benyújtott kérelmeit a női juniorbajnokságban az alsó korhatár módosítását illetően.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú, elektronikus szavazás útján elutasítja a Gödöllői KC női felnőtt csapatának javaslatát a versenyen kívüli indulásra vonatkozóan.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással megválasztja Haskó Tamást a Szervezési és Versenybizottság vezetőjének. Megbízatása visszavonásig érvényes.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással elfogadja és kiegészíti a 2015/2016. évi Pest megyei bajnokságokra vonatkozó Versenykiírást az alábbiakkal: a Pest megyei bajnokságokban szereplő sportszervezetek és a felnőtt csapattal nem rendelkező sportiskola (SI, DSI, DSE, DSK, SE, SC) között létrejövő együttműködési megállapodás esetében a sportiskola játékosa kettős játékengedéllyel ("zöld kártya") szerepelhet a sportszervezet juniorcsapatában is, de mérkőzésenként és csapatonként maximálisan 5 fő. Korhatár: a mindenkori Pest megyei Versenykiírásban a juniorbajnokságra vonatkozó előírás.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással elfogadja több, a megyei bajnokságban induló egyesület által benyújtott kérelmet, ami a 2015/2016. évi Pest megyei bajnokságokra vonatkozó Versenykiírást módosítását indítványozta, mely szerint a juniorbajnokságokban engedélyezi a 2002. december 31-éig bezárólag születettek szerepeltetését is.

A PMKSZ Elnöksége elektronikus szavazás formájában egyhangúlag elfogadja a Dunaharaszti MTK kérelmét a juniorcsapatuk nevezésével kapcsolatban.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással elfogadja a Szervezési és Versenybizottság által benyújtott 2015/2016. évi Pest megyei bajnokságokra vonatkozó Versenykiírást.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással döntést hoz a Farkasvár DSE tagfelvételéről.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással döntést hoz a Gödöllői KC által benyújtott fellebbezésről, helyben hagyja az elsőfokú versenybizottsági határozatot.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással döntést hoz a 2015. évi játékvezetői/versenybírói tagdíjakról, melynek egységes összege 7000 forint, fizetési határideje: 2015. április 15-e.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással döntést hoz arról, hogy a PMKSZ JB keretéhez tartozó játékvezetők és versenybírók kötelesek írásban nyilatkozni a PMKSZ JB elnökének és főtitkárának, – összhangban a PMKSZ Elnökségének korábbi döntésével – amennyiben a vállalkozói státuszukban változás állna be, rendezetlenné (adótartozás, adószám-felfüggesztés, végrehajtás, stb.) válna. Ennek elmulasztását a PMKSZ JB az Etikai és Fegyelmi Bizottság felé köteles jelezni és kérni a vizsgálat lefolytatását.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással döntést hoz arról, hogy a Pest megyei bajnokságokban az ún. „vegyes játékvezetői párosok” szerepeltetéséhez a területileg illetékes megyei kézilabda szövetségtől írásos hozzájárulás szükségeltetik. A PMKSZ JB keretéhez nem tartozó, megyén kívüli játékvezetői párosok tervezett foglalkoztatása esetén a PMKSZ JB küldőjének a PMKSZ elnöke és főtitkára részére írásban, részletes indoklással kell megjelölni ennek okát.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással döntést hoz a játékvezetői elszámolásokkal kapcsolatban. 2015. április 15-étől a „nem számlaképes” játékvezetőket a PMKSZ JB csak az ún. „központi kifizetés rendszerén” keresztül fizetendő versenyrendszerekben foglalkoztathatja, a megyei bajnokságok felnőtt és junior mérkőzéseit ettől a dátumtól kezdődően csak vállalkozói számlával rendelkezők vezethetik, illetve láthatnak el ezeken versenybírói feladatokat.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással 2015. március 1-jétől megválasztja Rupp Istvánt az Etikai és Fegyelmi Bizottság elnökének, dr. Driszku Klaudiát alelnökének. Megbízatásaik visszavonásig érvényesek.

A PMKSZ Elnöksége egyhangú szavazással elfogadja a 2015. évi munkatervet.

A PMKSZ Elnöksége egy tartózkodás mellett megválasztja Kovács Istvánt a PMKSZ alelnökének. Megbízatása visszavonásig érvényes.

A PMKSZ FB Martinez Patricio Andres (Pénzügyőr SE, 61038) játékost a Fegyelmi Szabályzat 12.§-ába, a Kézilabdázás Játékszabályai 8:10 pontjába ütköző - játékvezetők megsértése - fegyelmi vétséget követett el a 2018. december 1-jén lejátszott VSK Tököl - Pénzügyőr SE NB II-es férfi felnőttmérkőzésen, ezért írásbeli megrovás büntetéssel sújtja.

A PMKSZ FB Szilágyi Noémi (Kóka KSK, 1944) játékossal szemben lefolytatott etikai vizsgálat megállapította, hogy a Kóka KSK - Százhalombattai KE Pest megyei női felnőttmérkőzést követően olyan bejegyzést tett közzé a facebook-profilján, melynek valóságtartalma megkérdőjelezhető és a bejegyzést követő médiavisszhang a sportágra nézve súlyos volt. A PMKSZ FB az MKSZ Etikai és Gyermekvédelmi Szabályzat II. 1. és 4. pontja alapján a játékost írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

A PMKSZ FB Minárovits Gábor (Százhalombattai KE, 13103) edzővel szemben elindított fegyelmi eljárást a Fegyelmi Szabályzat 66. § (1) bekezdés c) pontja alapján megszünteti. A Fegyelmi Bizottság álláspontja szerint a feljelentéshez csatolt írásos vélemények nem egyértelműek, nem konkrétak és minden kétséget kizáróan nem alapozzák meg a fegyelmi vétség elkövetését, továbbá a mérkőzést követően játékvezetői feljelentés sem készült.

A PMKSZ FB Fejes László (Szolnoki KCSE, 14546) edzőt a Fegyelmi Szabályzat 12.§-ába, a Kézilabdázás Játékszabályai 8:10 pontjába ütköző - játékvezetőkkel szembeni sportszerűtlenség - fegyelmi vétséget követett el a 2018. november 18-án lejátszott KIKI Sport Kft. - Szolnoki KCSE NB II-es férfi felnőttmérkőzésen, ezért 2018. december 10-éig NB II-es férfi felnőttmérkőzésektől eltiltja, büntetését azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

A PMKSZ FB Takács Péter (Szolnoki KCSE, 3951) játékost a Fegyelmi Szabályzat 12.§-ába, a Kézilabdázás Játékszabályai 8:10 pontjába ütköző - játékvezetőkkel szembeni sportszerűtlenség - fegyelmi vétséget követett el a 2018. november 18-án lejátszott KIKI Sport Kft. - Szolnoki KCSE NB II-es férfi felnőttmérkőzésen, ezért 2018. december 10-éig NB II-es férfi felnőttmérkőzésektől eltiltja, büntetését azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

A PMKSZ FB Jakus Boglárka (Jászárokszállás VSE, 7647) játékost a Fegyelmi Szabályzat 12.§-ába, a Kézilabdázás Játékszabályai 8:10 pontjába ütköző - játékvezető sértegetése - fegyelmi vétséget követett el a 2018. november 4-én lejátszott Jászárokszállás VSE - Szigetszentmiklósi NKSE II. Pest megyei női felnőttmérkőzésen, ezért 2018. november 19-éig Pest megyei női felnőttmérkőzésektől eltiltja, büntetését azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

A PMKSZ FB Farkas Tibor (Albertirsa SE, 11206) edzőt a Fegyelmi Szabályzat 12.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető sértegetése - fegyelmi vétséget követett el a 2018. október 14-én lejátszott Albertirsa SE - Hevesi SE Pest megyei férfi felnőttmérkőzésen, ezért 2018. november 25-éig Pest megyei férfi felnőttmérkőzésektől eltiltja, büntetését 2019. április 25-éig tartó próbaidőre felfüggeszti.

A PMKSZ FB Komlós György (Hurrikán KE, 35365) játékost a Fegyelmi Szabályzat 12.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető sértegetése - fegyelmi vétséget követett el a 2018. október 14-én lejátszott Dunavarsányi TE - Hurrikán KE Pest megyei férfi felnőttmérkőzésen, ezért 2018. november 5-éig Pest megyei férfi felnőttmérkőzésektől eltiltja, büntetését azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

A PMKSZ FB Pigler Nikolett (Martonvásári KSE, 5426) játékost a Fegyelmi Szabályzat 12.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető meglökése - fegyelmi vétséget követett el a 2018. május 19-én lejátszott Martonvásári KSE - Mogyoródi KSK Pest megyei női ifjúsági mérkőzésen, ezért 2019. december 31-éig Pest megyei női ifjúsági mérkőzésektől eltiltja, büntetését azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

A PMKSZ FB Jacsó Tamás (Váci KSE, 14861) játékost a Fegyelmi Szabályzat 12.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető sértegetése - fegyelmi vétséget követett el a 2018. május 20-án lejátszott Váci KSE II. - Üllői VKSK Pest megyei férfi felnőttmérkőzésen, ezért 2018. június 3-áig Pest megyei férfi felnőttmérkőzésektől eltiltja, büntetését azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

A PMKSZ FB Matos Zoltán (Százhalombattai KE, 13093) játékost a Fegyelmi Szabályzat 12.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető fenyegetése - fegyelmi vétséget követett el a 2018. április 29-én lejátszott Százhalombattai KE II. - Mogyoródi KSK Pest megyei férfi felnőttmérkőzésen, ezért 2018. május 28-áig Pest megyei férfi felnőttmérkőzésektől eltiltja, büntetését azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

A PMKSZ FB Gruber Tamás (Csömör SSZN, 4160) játékost a Fegyelmi Szabályzat 12.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el a 2018. április 29-én lejátszott Szigetszentmiklósi KSK II. - Csömör SSZN II. Pest megyei férfi felnőttmérkőzésen, ezért 2018. június 4-éig Pest megyei férfi felnőttmérkőzésektől eltiltja, büntetését ezen dátumig tartó próbaidőre felfüggeszti.

A PMKSZ FB Ignéczi Norbert (Csanádi KSE, 23331) játékost a Fegyelmi Szabályzat 12.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető sértegetése, meglökése - fegyelmi vétséget követett el a 2018. április 29-én lejátszott Budai Farkasok KK - Csanádi KSI SE III. osztályú serdülőmérkőzésen, ezért 2018. december 31-éig III. osztályú serdülőmérkőzésektől eltiltja, azzal a kiegészítéssel, hogy a PMKSZ FB kezdeményezi az MKSZ Etikai és Fegyelmi Bizottságánál ezen büntetés kiterjesztését a nem a PMKSZ által szervezett versenyekre is!

A PMKSZ FB Kasza Dénes (edző, 15495) játékost a Fegyelmi Szabályzat 12.§-ába tartozó fegyelmi vétséget követett el a 2018. április 22-én lejátszott Mogyoródi KSK - Százhalombattai KE Pest megyei női ifjúsági mérkőzésen, ezért írásbeli megrovásban részesíti.

A PMKSZ FB Paulné Simon Brigitta (Dunavarsányi TE, 5120) játékost a Fegyelmi Szabályzat 12.§-ába, a Játékszabályok 8:5 pontjába ütköző - ellenfél veszélyeztetése - fegyelmi vétséget követett el a 2018. április 22-én lejátszott Vácrátót KSE - Dunavarsányi TE Pest megyei női felnőttmérkőzésen, ezért 2018. június 4-éig Pest megyei női felnőttbajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését ezen dátumig tartó próbaidőre felfüggeszti.

A PMKSZ FB Eőry András (Üllői VKSK, 6405) játékost a Fegyelmi Szabályzat 12.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - ellenfél játékosának sértegetése - fegyelmi vétséget követett el a 2018. április 15-én lejátszott Szigetszentmiklósi KSK II. - Üllői VKSK megyei felnőttmérkőzésen, ezért 2018. június 4-éig megyei felnőttbajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését ezen dátumig tartó próbaidőre felfüggeszti.

A PMKSZ FB Huszti Katalin (REAC Sportiskola, 5506) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el a 2018. április 7-én lejátszott REAC Sportiskola - VS Dunakeszi NB II-es női felnőttmérkőzésen, ezért 2018. április 20-áig NB II-es női felnőttbajnoki mérkőzéstől eltiltja.

A PMKSZ FB Gönczi Lívia (Füzesabonyi SC, 5866) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2018. március 19-éig III. osztályú női ifjúsági bajnoki mérkőzéstől eltiltja.

A PMKSZ FB Kovács Dániel (Aranyszarvas SE, 2572) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2018. április 16-áig Pest megyei férfi felnőttbajnoki mérkőzéstől eltiltja.

A PMKSZ FB Szabó Szabolcs (Szigetszentmiklósi KSK, 13632) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2018. március 26-áig Pest megyei férfi felnőttbajnoki mérkőzésektől eltiltja.

A PMKSZ FB Balázs Vivien (Kóka KSK, 8654) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - ellenféllel szembeni veszélyes játék - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2018. március 12-éig Pest megyei női ifjúsági bajnoki mérkőzéstől eltiltja.

A PMKSZ FB Dobai Dominik (Üllői VKSK, 15066) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2018. február 19-éig Pest megyei férfi ifjúsági bajnoki mérkőzésektől eltiltja.

A PMKSZ FB Agócs Krisztián (Váci KSE, 14856) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezetővel szembeni sportszerűtlenség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2018. február 12-éig Pest megyei férfi felnőttbajnoki mérkőzéstől eltiltja.

A PMKSZ FB Kalocsai György (Mogyoródi KSK, 10350) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - tettlegesség kezdeményezése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2018. február 26-áig Pest megyei férfi felnőttbajnoki mérkőzéstől eltiltja.

A PMKSZ FB Pauló János (Domony KSE, 4654) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető megütése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2021. január 30-áig mindennemű sporttevékenységtől eltiltja.

A PMKSZ FB Varga István (VSK Tököl, 33776) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2018. január 15-éig Pest megyei férfi felnőttbajnoki mérkőzéstől eltiltja.

A PMKSZ FB Csábi Máté (Balassagyarmati Kábel SE, 2800) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2018. január 15-éig Pest megyei férfi felnőttbajnoki mérkőzéstől eltiltja.

A PMKSZ FB Pálinkás László (Albertirsa SE, 49389) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2017. december 4-éig Pest megyei férfi ifjúsági bajnoki mérkőzéstől eltiltja

A PMKSZ FB Seben Dominik (ESMTK, 45798) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2017. november 20-áig Pest megyei férfi ifjúsági bajnoki mérkőzéstől eltiltja.

A PMKSZ FB Czehelnik Zsolt (VSK Tököl, 14456) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - tettlegesség kezdeményezése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2017. november 13-áig Pest megyei férfi felnőttbajnoki mérkőzéstől eltiltja.

A PMKSZ FB Petreczky Tibor (Pásztói KC, 32826) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - tettlegesség az ellenféllel szemben - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2017. november 13-áig Pest megyei férfi felnőttbajnoki mérkőzéstől eltiltja.

A PMKSZ FB Lakos Ferencné (Aranyszarvas SE, 2574) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - tettlegesség az ellenféllel szemben - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2017. november 20-áig Pest megyei női felnőttbajnoki mérkőzéstől eltiltja.

A PMKSZ FB az Érdi Sport Kft. klubot a Fegyelmi Szabályzat 14.§-ának o, pontja alapján – Országos Gyermekbajnokság keretében megrendezett fordulón mérkőzésrendezési hiányosságok, negatív szurkolói magatartás miatt - írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

A PMKSZ FB Marosi Nóra (Csömör SSZN Kft., 4815) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2017. október 23-áig Pest megyei női felnőttbajnoki mérkőzéstől eltiltja.

A PMKSZ FB Bikkes Dániel (Százhalombattai KE, 13085) edzőt a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - különösen gondatlan, veszélyes akció az ellenféllel szemben - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2017. november 13-áig Pest megyei férfi felnőttbajnoki mérkőzéstől eltiltja.

A PMKSZ FB Turák Csaba (Csömör SSZN Kft., 4151) edzőt a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - gyermekbajnoki mérkőzésre nem állt ki - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2 (kettő) gyermekbajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését 2018. március 26-áig felfüggeszti.

A PMKSZ FB Varga Richárd (Csanádi KSI SE, 23324) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2017. október 6-áig III. osztályú serdülőmérkőzésektől eltiltja.

A PMKSZ FB Tóth Dóra (Solymári SC, 12900) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért írásbeli megrovásban részesíti.

A PMKSZ FB Kotánné Borka Csilla (Alsónémedi SE, 1261) edző a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért írásbeli megrovásban részesíti.

A PMKSZ FB Bencsik László Márk (ESMTK, 46072) játékos a Fegyelmi Szabályzat 12.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 1 (egy) Pest megyei ifjúsági bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését 2018. március 12-éig tartó próbaidőre felfüggeszti.

A PMKSZ FB a Dabas VSE KC klubot a Fegyelmi Szabályzat 14.§-ának o pontja alapján - mérkőzésrendezési hiányosságok, OGYB Szurkolói szabályzat megsértése - 50.000.- Ft, azaz ötvenezer forint pénzbüntetéssel sújtja, melyet 2018. június 6-áig tartó próbaidőre felfüggeszti.

A PMKSZ FB az Abonyi KC klubot a Fegyelmi Szabályzat 14.§-ának o, pontja alapján – mérkőzésrendezési hiányosságok miatt - 50.000.- Ft, azaz (ötvenezer forint) pénzbüntetéssel sújtja, melyet 2018. május 15-éig tartó próbaidőre felfüggeszti.

A PMKSZ FB Bárány József (Abonyi KC, 86595) elnök a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - súlyos sportszerűtlenség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 3 (három) Pest megyei bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

A PMKSZ FB Szilágyi Fanni (Albertirsa SE, 2370) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:7 pontjába ütköző - tettlegesség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2017. május 31-éig mindennemű Pest megyei női bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

A PMKSZ FB Varga Attila (Üllői VKSK, 42061) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - súlyos sportszerűtlenség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2017. május 22-éig Pest megyei férfi juniorbajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

A PMKSZ FB Maczkó János (Sárkányok KSE, 33672) edzőt a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 1 (egy) Pest megyei felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését 2017. október 31-éig felfüggeszti.

A PMKSZ FB Herédi Emese (Sárkányok KSE, 33072) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2017. április 24-éig Pest megyei női felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

A PMKSZ FB Ilyés Péter (Albertirsa SE, 43036) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2017. április 24-éig Pest megyei férfi juniorbajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

A PMKSZ FB Gágány Krisztián (Bugyi SE, 4336) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2017. március 13-áig Pest megyei férfi felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

A PMKSZ FB Marosi Krisztina (VSK Tököl, 14487) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:7 pontjába ütköző - tettlegesség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2017. március 13-áig NB II-es felnőtt mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

A PMKSZ FB Mészáros Anett (Csömör SSZN, 4163) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 1 (egy) Pest megyei női felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését 2017. május 31-éig tartó próbaidőre felfüggeszti.

A PMKSZ FB Adácsi Franciska (Martonvásári KSE, 33552) edzőt a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 1 (egy) Pest megyei férfi juniorbajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését 2017. május 31-éig tartó próbaidőre felfüggeszti.

A PMKSZ FB Jakab László (Ceglédi Kék Cápák SE, 1173) edzőt a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2 (kettő) NB II-es felnőtt női bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését 2017. május 31-éig tartó próbaidőre felfüggeszti.

A PMKSZ FB Marosi Krisztina (VSK Tököl, 14487) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:7 pontjába ütköző - tettlegesség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2017. március 13-áig NB II-es felnőtt mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

A PMKSZ FB Farkas Roland (Érdi Sport Kft., 2108) edzőt a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:7 pontjába ütköző - tettlegesség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2017. június 30-áig mindennemű sporttevékenységtől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

A PMKSZ FB Pállinger Réka (Szigetszentmiklósi NKSE, 13682) játékos esetében, a játékvezetői feljelentés alapján, az eljárást a Bizottság megtagadja.

A PMKSZ FB Szilágyi Fanni (Albertirsa SE, 2370) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - súlyos sportszerűtlenség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. november 21-éig Pest megyei juniormérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

A PMKSZ FB Paulovics Attila (Mogyoródi KSK, 10355) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - súlyos sportszerűtlenség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. november 21-éig Pest megyei felnőtt mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

A PMKSZ FB Bariné Sági Melinda (Budai Farkasok KKUK NKFT., 48209) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - súlyos sportszerűtlenség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. november 28-áig Pest megyei női felnőtt mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

A PMKSZ FB Dolányi János (Tápiószelei SE, 32707) hivatalos személyt a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - súlyos sportszerűtlenség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. december 31-éig Pest megyei juniormérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

A PMKSZ FB Horváth Tibor (Mogyoródi KSK, 10302) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - sportszerűtlenség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. november 14-éig Pest megyei felnőtt mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

A PMKSZ FB Varga Csaba (Domony KSE, 1658) játékos esetében, a játékvezetői feljelentés alapján, az eljárást a Bizottság megtagadja.

A PMKSZ FB Neukum Tamás (Budaörs KS Kft., 742) edzőt a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - sportszerűtlenség - fegyelmi vétséget követett el, ezért írásbeli megrovásban részesíti.

A PMKSZ FB Lendvai Martin (Cunder Tömegsport és Utánpótlás Kézisuli, 24693) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. november 17-éig OSB-mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

A PMKSZ FB Barta István (Üllői VKSK, 14783) hivatalos személyt a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:7 pontjába ütköző - tettlegesség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2017. április 25-éig mindennemű sporttevékenységtől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

A PMKSZ FB Molnár Csaba (Cunder Tömegsport és Utánpótlás Kézisuli, 839) edzőt a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. október 27-éig OSB-mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

A PMKSZ FB Kollár Dániel (Üllői VKSK, 6569) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - sportszerűtlenség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. november 21-éig Pest megyei felnőtt mérkőzéstől eltiltja, büntetését 2017. április 11-éig tartó próbaidőre felfüggeszti.

A PMKSZ FB Braun Anna Zita (ÉRDI Sport Kft., 5383) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. október 29-éig Pest megyei női juniormérkőzéstől eltiltja, büntetését 2016. december 31-éig tartó próbaidőre felfüggeszti.

A PMKSZ FB Kovács Zoltán (Albertirsa SE, 11214) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:5 pontjába ütköző - ellenfél veszélyeztetése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. október 17-éig Pest megyei felnőtt mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

A PMKSZ FB Lénárt Christopher (Albertirsa SE, 46924) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. október 31-éig Pest megyei felnőtt mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

A PMKSZ FB Kenéz Tibor (VS Dunakeszi, 4926) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. október 16-áig Pest megyei felnőtt mérkőzéstől eltiltja, büntetését 2017. június 30-áig tartó próbaidőre felfüggeszti.

A PMKSZ FB Rátkai László (Mogyoródi KSK, 37344) játékost a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. szeptember 30-áig Pest megyei felnőtt mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

BÉKEFI András (VSK Tököl, 6123) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. szeptember 26-áig NB II-es felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

CZABÁN Márton (FTC KN Kft., 13600) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 12:1 pontjába ütköző - utolsó percben elkövetett sportszerűtlenség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. szeptember 19-éig NB II-es juniorbajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

SAFRANYIK Ferenc (Tápiószelei SE, 35988) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:7 pontjába ütköző - tettlegesség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. november 11-éig Pest megyei felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

GENDUR Nóra (23206) esetében a játékvezetői feljelentés alapján az eljárást - formai hibák miatt - a Bizottság megtagadja.

CZIBULYA Miklós (Gödöllői SK, 6384) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:7 pontjába ütköző - tettlegesség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. november 3-áig Pest megyei felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

ORBÁN Anikó (Csömöri SSZN, 7383) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 12:1 pontjába ütköző - utolsó percben elkövetett sportszerűtlenség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. május 9-éig Pest megyei felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

GERGELY Bence (4365) esetében a játékvezetői feljelentés alapján az eljárást - fegyelmi vétség hiányában - a Bizottság megtagadja.

KUTULA Ferenc (VSK Tököl, 14478) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. április 15-éig Pest megyei felnőtt mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

PAPP Domonkos (Tatabányai Kézilabda Kft., 36095) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. április 18-áig gyermekbajnoki mérkőzésektől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

JENEI Botond (Solymári SC, 12917) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 12:1 pontjába ütköző - utolsó percben elkövetett sportszerűtlenség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. április 11-éig Pest megyei felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

DALLOUL Hicham (Mogyoródi KSK, 10292) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. április 4-éig Pest megyei férfi felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

KŐVÁRI János (Solymári SC, 12923) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - ellenfél veszélyeztetése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. április 4-éig Pest megyei férfi felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

MÁRCZY Gábor (VSK Tököl, 1335) edző a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - sportszerűtlenség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. április 4-éig NB II-es férfi felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

ZSOLDOS András (Pénzügyőr SE, 11580) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 12:1 pontjába ütköző sportszerűtlenség - utolsó percben elkövetett sportszerűtlenség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. március 14-éig NB II-es férfi felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

REICHERT Zoltán (Dunaújvárosi AC, 78034) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 12:1 pontjába ütköző - utolsó percben elkövetett sportszerűtlenség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. március 14-éig NB II-es férfi felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

SÁNTA Donát (MAFC-ASI, 9504) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 12:1 pontjába ütköző - utolsó percben elkövetett sportszerűtlenség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. március 14-éig NB II-es férfi felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

RÉVÉSZ András (Pilisvörösvári KSK, 11848) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - sportszerűtlenség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2 (kettő) NB II-es férfi felnőtt bajnoki mérkőzéstől, 2016. március 14-éig eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

MAJOROS István (Rév TSC, 34132) edző a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 1 (egy) NB II-es férfi juniorbajnoki mérkőzésektől eltiltja, büntetését 2016. június 30-áig tartó próbaidőre felfüggeszti.

HALÁSZ Bence (Veresegyház VSK, 15159) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - sportszerűtlen viselkedés - fegyelmi vétséget követett el, ezért 1 (egy) Pest megyei juniorbajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

NÉMETH Dominik (ESMTK, 13379) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. március 3-áig Pest megyei juniorbajnoki mérkőzésektől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja

PÁSZTOR Dénes (Mogyoródi KSK, 10354) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - sportszerűtlenség - fegyelmi vétséget követett el, ezért három, időrendben soron következő Pest megyei felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését 2017. február 15-éig felfüggeszti.

BODNÁR László (Bugyi SE, 4331) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - sportszerűtlen viselkedés - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. február 20-áig Pest megyei felnőtt bajnoki mérkőzésektől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja

FARKAS Roland (Százhalombattai TC, 2108) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - sportszerűtlenség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. február 8-áig Pest megyei felnőtt bajnoki mérkőzésektől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

PAULÓ János (Domony KSE, 4654) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. február 29-éig Pest megyei felnőtt bajnoki mérkőzésektől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

RADOSAI Márk (Treff '07 SE, 14630) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - sportszerűtlenség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. február 1-jéig Pest megyei felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

SEBEN Dominik (ESMTK, 45798) esetében a játékvezetői feljelentés alapján az eljárást - fegyelmi vétség hiányában - a Bizottság megtagadja.

BEZZEG Patrik József (Tápiószelei SE, 3890) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - sportszerűtlenség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 1 (egy) Pest megyei juniorbajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését 2016. március 31-éig tartó próbaidőre felfüggeszti.

MANHERCZ Zoltán (Pilisvörösvári TKSK, 11842) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2016. február 29-éig NB II-es felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

RÁTKAI László (Mogyoródi KSK, 37344) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2015. december 14-éig Pest megyei felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

ZSÁKAI Lénárd (Bugyi SE, 4363) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - sportszerűtlen viselkedés - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2015. december 14-éig Pest megyei felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

SOÓS Csaba (Csömör SSZN Kft., 4164) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - sportszerűtlen viselkedés - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2015. november 30-áig Pest megyei felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

BODNÁR Katalin (Kóka KSK, 32777) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:5 pontjába ütköző - ellenfél veszélyeztetése - fegyelmi vétséget követett el, ezért írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

KOMLÓS György (Tápiószelei SE, 35365) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - durva sportszerűtlenség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 3 (három) Pest megyei juniorbajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

MAGYAR Márton (409) versenybíró a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 13.§-ába ütköző - kötelezettségszegés - fegyelmi vétséget követett el, ezért írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

HOLMAN Ferenc (299) versenybíró a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 13.§-ába ütköző - kötelezettségszegés - fegyelmi vétséget követett el, ezért írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

IHÁSZ Bálint (323) versenybíró a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 13.§-ába ütköző - kötelezettségszegés - fegyelmi vétséget követett el, ezért írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

NOVÁK Mihály (Mogyoródi KSK, 10352) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:7 pontjába ütköző - sportzerűtlen magatartás - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2 (kettő) Pest megyei felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését 2016. március 31-éig tartó próbaidőre felfüggeszti.

A PMKSZ Fegyelmi Bizottsága a XVI. kerületi KMSE sportszervezetet írásbeli figyelmeztetésben részesíti, a Versenykiírás 10.7 pontjának be nem tartása miatt.

A PMKSZ Fegyelmi Bizottsága az Érdi Sport Kft. sportszervezetet írásbeli figyelmeztetésben részesíti, a Versenykiírás 10.7 pontjának be nem tartása miatt.

KOVÁCS Zoltán (Albertirsa SE, 11214) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - játékvezető megsértése- fegyelmi vétséget követett el, ezért kettő (2) Pest megyei felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését 2016. március 31-éig tartó próbaidőre felfüggeszti.

WIPPELHAUSER Tamás (Pilisvörösvári TKSK, 11861) játékos esetében a játékvezetői feljelentés alapján az eljárást - fegyelmi vétség hiányában - a Bizottság megtagadja.

ZIAI Arien (Veresegyház VSK, 15186) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10 pontjába ütköző - sportszerűtlenség - fegyelmi vétséget követett el, ezért kettő (2) Pest megyei felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését 2015. december 31-éig tartó próbaidőre felfüggeszti.

GÁL Zsombor (Mogyoródi KSK, 10295) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:5 pontjába ütköző - megütötte az ellenfelét - fegyelmi vétséget követett el, ezért kettő (2) Pest megyei juniorbajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését 2015. december 31-éig tartó próbaidőre felfüggeszti.

ZAJCSEK Viktor (Pilisvörösvári TKSK, 11862) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2015. október 12-éig NB II-es felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

SZÖGI Gábor (Pénzügyőr SE, 1948) edző a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 13. pontjába ütköző, 8:10 - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2 (kettő) NB II-es felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltja, büntetését 2016. június 30-áig felfüggeszti.

MIKOLIK Ágnes Katalin (Körte HVSE, 34008) edző a Fegyelmi Szabályzat 13.§ e., 23. § (3) és a 43. §, a Játékszabályok 8:6 pontjába, a Versenykiírás 7.6 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2015. október 9-éig a Pest megyei juniorbajnokság mérkőzéseitől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

JUHÁSZ János (Mogyoródi KSK, 10348) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért a 2015/2016. évi megyei felnőtt bajnokság első két mérkőzésétől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

RÁCZ Viktor (Salgótarjáni Strandépítők, 12535) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért a 2015/2016. évi NB II-es felnőtt bajnokság első mérkőzésétől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

KOVÁCS Zoltán (Albertirsa SE, 11214) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2015. május 18-áig megyei felnőtt mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

FARKAS Tibor (Albertirsa SE, 11206) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2015. május 4-éig megyei felnőtt mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

GRUBER Tamás (Csömör SSZN Kft., 4160) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:10/d pontjába ütköző - a mérkőzés utolsó percében az ellenfél játékosával szemben kizárással büntetendő szabálytalanság - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2015. április 27-éig NB II-es junior mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

NEUKUM Tamás (Budaörs KS Kft., 742) hivatalos személy a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2015. április 27-éig OGYB fiú U14 mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

KENÉZ Tibor (Dunakeszi KUSE, 4926) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2015. május 4-éig megyei felnőtt mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

HORTOBÁGYI Zsolt (Salgótarjáni Strandépítők, 12493) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2015. április 27-éig NB II-es felnőttmérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

KERTÉSZ Gábor (Salgótarjáni Strandépítők, 1217) hivatalos személy a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2015. április 20-áig mindennemű sporttevékenységtől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

PONYI Gergő (Salgótarjáni Strandépítők, 12534) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2015. április 20-áig NB II-es felnőttmérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

SILKÓ Richárd (Salgótarjáni Strandépítők, 12466) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2015. április 20-áig NB II-es junior mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

PÁDÁR Dávid (Csömör, 6139) játékos a Fegyelmi Szabályzat 8.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2015. április 27-éig NB II. felnőtt mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

Ráckeve VKSK sportszervezet a Fegyelmi Szabályzat 15:1 pontjába ütköző - súlyos sportszerűtlenség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 300.000, azaz háromszázezer forint pénzbüntetést szab ki, melyet 2015. október 31-éig felfüggeszt.

VAS Réka (Ráckeve VKSK, 5127) hivatalos személy a Fegyelmi Szabályzat 8:6 §-ába ütköző - súlyos sportszerűtlenség - fegyelmi vétséget követett el, ezért 2015. május 31-éig az Országos Gyermekbajnokságtól mint hivatalos személyt eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

BŐDY Mihály (Budai Farkasok KK) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, 2015. március 16-áig eltiltással sújtja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

OLDAL Tibor (PLER) hivatalos személy a Fegyelmi Szabályzat 9.§-ába, a Játékszabályok 8:6 pontjába ütköző - játékvezető megsértése - fegyelmi vétséget követett el, 2 mérkőzés eltiltással sújtja, de büntetését 2015. május 31-éig felfüggeszti.

LŐRIK Tamás (Salgótarjáni Strandépítők) játékost durva játékért, ellenfél veszélyeztetéséért 2015. március 9-éig NB II-es felnőtt mérkőzéstől eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

VARASDI Szilárd (Vecsés SE) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9§-ába, a Játékszabályok 8:10/d pontjába ütköző - ellenfelét megütötte - fegyelmi vétséget követett el, 2015. március 9-éig, 3 mérkőzés eltiltással sújtja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

ANTAL Márk (Sárkányok KSE) játékos a Fegyelmi Szabályzat 9§-ába, a Játékszabályok 8:10/d pontjába ütköző - ellenfelét megütötte - fegyelmi vétséget követett el, 2015. március 2-áig, 3 mérkőzés eltiltással sújtja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

NÉMETH Richárd (Salgótarjáni Strandépítők) játékost a játékvető megsértéséért a 2014/2015. évi bajnokság tavaszi első fordulójában a junior mérkőzéstől eltiltja, a büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

VARGA Botond (Solymár SC) játékost a játékvezető megsértéséért 2015. március 2-áig NB II-es junior mérkőzésektől eltiltja.

A fegyelmi feljelentést formai hiba miatt a Bizottság megtagadta.

ZACHÁR Zsolt (Mogyoródi KSK II.) játékosát az ellenfél sértegetése miatt 2015. március 2-áig eltiltja.

BARTOS Dóra, a Gödöllői KC képviselője Varga Péter játékvezető elleni fegyelmi vizsgálat kezdeményezését a Fegyelmi Bizottság elutasítja, a Fegyelmi Szabályzat 21.§ (7) idevonatkozó pontjai alapján, valamint a feljelentési DÍJ be nem fizetése miatt.

HUSZTI Katalin (Albertirsa SE) játékosát a játékvezetők megsértéséért, tettét a Fegyelmi Bizottság előtti letagadásáért, 2014. december 1-jéig eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

HORÁNYI Márton (Solymár SC) játékosát a játékvezetők súlyos megsértéséért 2014. december 8-áig eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

VARGA Péter játékvezetőt a PMKSZ Elnöksége és Játékvezető Bizottsága felé folytatott etikátlan viselkedése miatt írásbeli megrovásban részesíti.

HRADIL Bernadett (Bugyi SE) játékost a játékvezető megsértéséért 1 bajnoki mérkőzésre eltiltja, büntetését fellebbezésre való tekintet nélkül, azonnal végrehajthatóvá nyilvánítja.

Orbán Anikó (Csömör SSZNKFT.) (ig.sz. 7383) játékosa az utolsó percben elkövetett sportszerűtlen játékért 1 bajnoki mérkőzésre 2014. november 03. eltiltja.

Hegyi Tamás (Gödöllői KC) játékosát (ig.sz. 6080), az utolsó percben eredmény tartása érdekében elkövetett sportszerűtlen játék miatt 2014. október 27-ig eltiltja megyei junior mérkőzésen való szerepléstől eltiltja.

Rátkai László (Mogyoródi KSK II.) játékosát (ig.sz 37344), a játékvezetők többszöri súlyos megsértése miatt 2015. árilis 25-ig, mindennemű sporttevékenységtől eltiltja.

Kenéz Tibor (Dunakeszi KUSE) játékosát (ig.sz 4926), a játékvezetővel szemben tanúsított sportszerűtlen magatartása miatt 2014. október 27-ig eltiltja.

Králik Zoltán (Budakalászi SC) játékosát sportszerűtlen játék miatt 2014. október 20-ig eltiltja.

Hullám Bottyán (Csömör SSZNSKFT.) játékosát sportszerűtlen magatartásáért írásbeli megrovásba részesíti.

Nádas Nádor Ráckeve VKSK játékosát (ig.sz 34698) ellenfelével dulakodásért, 2014. október 20-ig eltiltja.

Fodor László Üllői VSK játékosát (ig.sz.6550), ellenfelével dulakodásért 214. október 20-ig eltiltja.

sz. Határozat alapján SZŰCS LEVENTÉT (ig.sz.:15184), a Veresegyház VSK játékosát a játékvezető megsértéséért 2014. szeptember 29-éig ELTILTJA.

sz. fegyelmi ügyben a fegyelmi vétség nem meríti a sportszerűtlen játék tényét, ezért a Bizottság a fegyelmi tárgyalást MEGTAGADJA.

sz. Határozat alapján BECZ PÁLT (ig.sz.: 1412204), a Szigetszentmiklósi KSK II. csapatának játékosát a játékvezető megsértéséért a 2014/2015. évi bajnokság őszi 4 mérkőzésére ELTILTJA.

A Pest Megyei Kézilabda Szövetség Fegyelmi Bizottsága a Fegyelmi Szabályzat 12. § e. pontja alapján Orosz Tibor (Sárkányok KSE) edzőt – játékvezető megsértése miatt – 2014.10.20-ig mindennemű sporttevékenységtől eltiltja.

1 Malév SC – Sülysápi SE Női Ifjúsági VB határozata
LETÖLTÉS
2 Malév SC – Sülysápi SE Leány Serdülő VB határozata
LETÖLTÉS
3 Budai Farkasok NKFT – Gyáli BKSE Leány Serdülő VB
LETÖLTÉS
4 Sülysápi SE – Jászberényi TF DSE Női Ifjúsági
LETÖLTÉS
5 Albertirsa SE - Százhalombattai KE II. férfi felnőtt
LETÖLTÉS
6 MIZSE KC – Mogyoródi KSK női Ifjúsági
LETÖLTÉS
7 Emericus KSE – Sülysápi SE női Ifjúsági
LETÖLTÉS
8 Jászberényi TF DSE – Mogyoródi KSK női Ifjúsági
LETÖLTÉS
9 Sülysápi SE – Bugyi SE női Ifjúsági
LETÖLTÉS
10 Sülysápi SE – Bugyi SE leány serdülő
LETÖLTÉS
11 Bugyi SE – Mogyoródi KSK leány serdülő
LETÖLTÉS
12 Bugyi SE – Mogyoródi KSK leány ifjúsági
LETÖLTÉS
13 XVI.ker KMSE – BSC Budakalász női ifjúsági
LETÖLTÉS
14 Jászberényi TF DSE – Gyáli BKSE leány serdülő
LETÖLTÉS
15 XVI.ker KMSE – BSC Budakalász női ifjúsági
LETÖLTÉS
16 Szigetszentmiklósi NKSE II. – Albertirsa SE női felnőtt
LETÖLTÉS
17 Mogyoródi KSK – Sülysápi SE leány ifjúsági
LETÖLTÉS
18 Mogyoródi KSK – Sülysápi SE leány serdülő
LETÖLTÉS
19 Tápiószelei SE - Százhalombattai KE férfi felnőtt
LETÖLTÉS
20 Mogyoródi KSK – Százhalombattai KE női felnőtt
LETÖLTÉS
21 Bugyi SE - Váci KSE III. férfi felnőtt
LETÖLTÉS
22 Erdőkertesi SE – Mogyoródi KSK II. férfi felnőtt
LETÖLTÉS
23 Mogyoródi KSK II. – Százhalombattai KE férfi felnőtt
LETÖLTÉS
24 VS Dunakeszi – Dunakanyar II. Női Ifjúsági
LETÖLTÉS
25 Sülysápi SE – Budai Farkasok NKFT leány serdülő
LETÖLTÉS
26 Solymári SC – VS Dunakeszi Női ifjúsági
LETÖLTÉS
27 Mogyoródi KSK – Solymári SC férfi felnőtt
LETÖLTÉS
28 Mogyoródi KSK – Csömöri SSZN KFT férfi felnőtt
LETÖLTÉS