Lassan célegyenesbe érünk!

Továbbra is gőzerővel folyik a munka a „III.Final 24” szervezőbizottságában, hogy a három hét múlva sorra kerülő rendezvény minél zökkenőmentesebben kerülhessen lebonyolításra.
Egyre bővül a támogatók köre, így az illetékesek biztosak benne, hogy az elmúlt két évhez hasonlóan idén is színvonalas kiegészítő programokkal; a tombolán és a zsákbamacskán pedig értékes és ötletes nyereményekkel adhatnak plusz élményeket azoknak, akik kilátogatnak június 6-án Mogyoródra, a Grosics Gyula Sportcsarnokba.
Ízelítőül álljon itt - a teljesség igénye nélkül! - néhány támogató neve, akik felajánlásaikkal segítik a rendezvényt: Magyar Kézilabda Szövetség, Ferencváros, Győri Audi ETO, MKB Veszprém, Pick Szeged, Budapesti Állatkert, Magyar Autóklub, Magyar Telekom, Országos Rendőrfőkapitányság, Hummel, Aquaworld.
Amit korábbi beharangozó írásunkban még csupán lehetőségként olvashattatok, az mostanra biztossá vált: a rendezvény műsorvezetője és hangulatfelelőse a közkedvelt televíziós sportriporter, Horti Gábor lesz - így tehát jókedvben biztosan nem lesz hiány. És hogy a mérkőzésekről, valamint a kiegészítő programokról színvonalas fotók készülnek majd, arra garanciát jelent a közismert sportfotós, V-Man (Fehér Viktor) személye, aki vállalta, hogy a rendezvény hivatalos fotósa legyen.
Néhány szóban a finálék leendő résztvevőiről. A felnőtteknél május 9-én és 10-én lejátszották az elődöntők első mérkőzéseit; 16/17-én pedig a visszavágókat (nők: Euronovex USE - Inárcs-Örkény KC II 29:29, 24:20 Csömör KSK - Gödöllői KC 24:22, 21:33; férfiak: Szigetszentmiklósi KSK II - Váci KSE II 26:24, 18:32; Domony KSE - Bugyi SE 37:34, 34:32), így kialakult a döntők párosítása: a nőknél Euronovex USE - Gödöllői KC, a férfiaknál pedig Domony KSE - Váci KSE II finálét rendeznek. A junior fiúknál „bejött a papírforma” a Dunakeszi KUSE - Veresegyház VSK döntővel, míg a lányoknál a toronymagas alapszakaszgyőztes Csepel DSE ellenfele várhatóan a Százhalombattai NKKSE együttese lesz. A leány U14-es korosztályban pedig nagy valószínűség szerint a Cegléd és - talán sokak meglepetésére - a Dunavarsány együttese találkozik majd a mindent eldöntő mérkőzésen.
Végezetül pedig kérünk minden érdeklődőt, hogy továbbra is kísérje figyelemmel honlapunkat és facebook-oldalunkat, ahol időről időre friss információkkal látunk el benneteket a 2015-ös „III.Final 24”-gyel kapcsolatban!

EHF-logo

 

IHF-logo

MKSZ-logo

SME Facebook Like Box Sidebar